Onroerend Goed in Bali Villas, Huizen te Koop of the Huur op Bali BPI

Bouwen Huren en Kopen op Bali

Bali Villas & Properties ListWelkom bij BPI! Dit is de enige pagina op deze web site die in Nederlands is, de rest is in het Engels. U kunt echter, zolang we het nog niet verleerd zijn, ook gerust uw mail naar ons in Nederlands sturen. Sommige email gaat echter direct naar de eigenaren, dus dan zullen we een vertaling na moeten sturen.

Op deze site bieden wij onroerend goed op Bali aan. Van eenvoudige huizen en stukken land, tot aan de meest luxe villas. Niet alleen voor het kopen van bestaande huizen of land kunt u ons raadplegen, maar we kunnen u ook helpen met het bouwen van uw eigen huis of villa op Bali.

Wij weten als geen ander dat het kopen van onroerend goed op Bali een soms ondoorzichtig avontuur kan lijken. Wij kunnen u hiermee helpen. Niet alleen door middel van onze eigen ervaring op Bali, maar ook het raadplegen van andere experts indien nodig.

Er is voor een ieder een plek op Bali. Of u nu een comfortabel en goedkoop pensioen wil doorbrengen op Bali, wilt overwinteren op Bali, of iets wilt kopen als een investering, het is er. Sommige clienten zijn erg successvol met het verhuren van hun villa of huis.

Veel van de mensen die wij ontmoeten zijn Europa zat. Relatief duur, vol met irritante regels en wetten, en dan ook nog het weer....

Een huis in de Tropen op een eiland met een kleurrijke Hindu cultuur en vriendelijke mensen, wie wil dat nu niet?, en het is makkelijker dan u denkt...

Ook, als u al iets bezit op Bali, te koop of te huur, kunnen wij ons best voor u doen, om als bemiddelaar voor u op te treden.

Deze site heeft een aantal mogelijkheden voor u om op de hoogte te worden gehouden over (onroerend goed op) Bali. U kunt zich inschrijven voor de mailing lijst (in het engels), maar ook onze dagelijkse nieuws sectie over Bali kent een email optie.

Kijk hier voor de mailing lijst, hier voor de nieuws mailing, of begin anders gewoon hier bij Bali Villas te Koop


List of all available Bali Real Estate. Villas, Houses for rent or sale

◄◄ Prev Page 1 of 20 2 3 4 5 6 7 Next ►►


◄◄ Prev Page 1 of 20 2 3 4 5 6 7 Next ►►